jueves, 28 de octubre de 2010

LLIBRES ANTICS DE LA COOPERATIVA DE LA FRATERNITAT






Ahir, un grup de persones del Casal Mediterrània, vam anar a la Biblioteca on la seva directora Mª Josep ens va explicar que dins del programa de LA FRATERNITAT 131 ANYS hi havia una exposició d'un recull de llibres que s'havien trobat a l'edifici i que curosament en Pep de La Garba i un professor de l'Institut (crec que Salvat Papasseit) havien salvat i els havien guardat a la Biblioteca de l'institut fins a saber on s'ubicarien definitavament.
Al crear-se la Biblioteca de la Fraternitat els van oferir per si podien formar part de aquesta, peró van  adonar-se inmediatament de que corresponien a llibres històrics i es va decidir que la Biblioteca Arús era el lloc més adient per anar a passar a la posteritat.
Arran de la celebració del 131 aniversari s'ha fet una exposició amb una mostra d'alguns d'aquets llibres esmentats, amb una varietat sumament interessant. 
Cal remarcar que aquesta exposició que podeu veure fins i tot desde el carrer s'acaba el 31 d'aquest més per problemes del lloguer de les vitrines, pero hem tingut la sort de gaudir-ne i també sabem que els podem seguir disfrutant a la Biblioteca Arús.
Gràcies Mª Josep per fer-nos partíceps d'aquest Patrimoni.


No hay comentarios:

Publicar un comentario